Praktyka w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z własnej firmy na bazie VAN DER ELST VIZA

Praktyka w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z własnej firmy na bazie VAN DER ELST VIZA

Czy pracownicy ukraińscy z Własny są skłonność oficjalnej książki w regionach Unii Europejskiej przez Polskę? Dużo pań planuje takie pytanie, że szybko jest ubiegać się o naszą wizę niż o wizę innego końca z Grupy Europejskiej.

Pozycja w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z własnej marki na bazie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej dróg do Niemiec pracownika polskiej marki na bazie VAN DER ELST VIZA

Razem z wszą zasadą wiza do robocie w każdym kraju UE nie zapewnia możliwości książki w żadnej z nich. Nazywa to, że gdy otrzymasz polską wizę do karierze i nie będziesz tworzył w Polsce, będzie wówczas naruszeniem prawa. Tak dlatego, zgodnie z naszą wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, przecież taka wiza nie daje uprawnienia do poważnego zajęcia w różnych krajach UE. Tak więc polskie ustawodawstwo nie pozwala na zajęcie w Niemczech w kierunku osiągnięcia wizy roboczej do Własny. To znaczy, po otwarciu własnej wizy roboczej, powinieneś dokonywać w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z jednego państwa UE są prawo delegować swoich gości do pozostałych krajów w kontaktu z potrzebą produkcji. Należy mieć, iż nie całe kraje UE wykorzystują tę propozycję. Na przykład Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z decyzją i dały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej dróg do Niemiec pracownika polskiej marki na bazie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej dróg do Niemiec pracownika polskiej marki na bazie VAN DER ELST VIZA

Nasza spółka, w jakiej wykonywa obywatel Ukrainy, zatrudnia człowieka na drogę służbową (do rzeczy / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez naszą firmę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Człowiek jest kierowany do spełniania pewnej pracy w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na który że zostać oddelegowany, nie może występować 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza prawdopodobnie być naturalna: – przez 180 dni (na bazie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (prawo na produkcję opublikowane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w finale odbycia podróży służbowej do Niemiec w czasie roku, będzie mocna tylko 3 miesiące.

Głównym powodem takiej jazd jest porozumienie między naszą firmą oraz firmą w Niemczech. Aby dokonać taką podróż służbową, człowiek musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz zwrócić wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, jakie stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z całej Polski.

By otrzymać dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest odpowiedzialna do przedłożenia dokumentów, wśród których istotne są: danie na działalność w Polsce, umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa pomiędzy firmami krajowymi oraz niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką nazwą a delegowany pracownik oraz indywidualni.

Należy jednocześnie zauważyć, że ambasada zastrzega sobie moc do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA